Freelancer online marketing

Goedendag, mijn naam is Mient Jan Faber en ik ben freelancer in de online marketing. Na ruim 6 jaar gewerkt te hebben voor online marketing organisaties heb ik besloten om zelf freelancer in de online marketing te worden. Ik kan je organisatie helpen met diverse online marketing vraagstukken. Zo help ik bij het bedenken en uitwerken van een online marketing strategie, het inzetten en optimaliseren van Google Ads advertenties, Social Media advertising en het succesvol inzetten van marketplaces.

KRCHTG-Socials

Veel organisaties hebben de voorkeur om te werken met een freelance online marketing specialist. Je haalt hiermee op een flexible en efficiënte manier een echte specialist in huis. Bij mij zijn verschillende samenwerkingsvormen mogelijk. Je kunt me inzetten als de persoon die de strategie bewaakt of als iemand die ervoor zorgt dat de online marketing dagelijks goed wordt ingezet.

In de afgelopen periode heb ik verschillende klanten in mijn portfolio effectief geholpen. Deze klanten zijn binnen een aantal maanden qua omzet met meer dan 150% gestegen! Door het aantal relevante bezoekers met ruim 80% te laten stijgen is ook de conversieratio met meer dan 15% omhoog gegaan.

Kortom binnen een mum van tijd zichtbaar en meetbaar resultaat.

Een freelancer in de online marketing in huis halen ondersteunt je organisatie met het behalen van een hoger rendement op een flexibele manier. Vrijblijvend met mij in gesprek? Laat je gegevens achter of bel mij via 0611408897

  • Kosteloze online marketing analyse
  • Laagdrempelig en transparant
  • Krachtige campagnes met resultaat